Bastings.info
 
 
 
 
U bevindt zich hier: Meer Informatie
 

Meer Informatie

Of u nu een of meerdere DJ's van Disco Tropical nodig heeft: geen enkel probleem! De brede ervaring van 5 eigen DJ's, die weten wat het vak van DJ inhoudt en die bovendien de kunst verstaan om uw publiek enthousiast te maken en te houden op de dansvloer; een voorraad van duizenden CD's in alle denkbare genres en muziekstijlen; de uitgebreide professionele geluidsapparatuur van het wereld topmerk Electro Voice; het uitgebreid assortiment aan licht- en speciale effecten betekenen voor u dat de hele organisatie in een hand ligt. Bij Richard Boelen van Disco Tropical.

Maar Disco Tropical doet meer. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis op terrein van geluidsversterking voor artiesten met CD/MD of live bands bent u in goede handen bij ons.

                 

 

 

Bent u ondernemer (Horeca, bedrijf enz.) van plan zelf professionele geluidsversterking aan te schaffen, Disco Tropical bemiddelt, adviseert  en installeert alles in eigen beheer. Door onze jarenlange ervaring in diverse grote AV-zaken weten wij uw wensen perfect in te vullen en alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit uw handen nemen. Neem de proef op de som en bel met...... of mail ons via deze website.